Genezis Speciális virágos kert NPK

Jellemzőik:

A Genezis Speciális Virágos Kert NPK műtrágya kiegyensúlyozott összetételének és mikroelem-tartalmának köszönhetően kiváló, harmonikus tápanyagellátást biztosít a növényeknek a vegetáció egész tartama alatt. Növeli a termés mennyiségét és az eltarthatóság időtartamát, valamint javítja annak minőségét és beltartalmi értékét. A megfelelő mikro-, mezo- és makroelemek serkentik a növények növekedését, fejlődését. A készítmény felhasználható a kora tavaszi időszaktól a nyár végéig, mind a telepítést megelőző tápanyag feltöltésre, mind pedig a vegetáció alatti tápanyag utánpótlásra.

Használatának előnyei:

Fő hatóanyagai a nitrogén, kálium, foszfor, emellett tartalmaz vasat, kalciumot és magnéziumot, melyek táplálják a növényeket, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal, és erő – teljesebbé teszik növekedését, virágzását, bővebb termést biztosítanak. Növényeink a tápanyagokhoz az igényeiknek megfelelően jutnak hozzá, anélkül, hogy ez a nitrát feldúsulását jelentené a növényben. Kalcium és magnézium tartalmának köszönhetően növeli a sejtek szilárdságát, fiziológiai zavarok ritkábban lépnek fel, ezáltal a termés tovább tárolható.

Kiszerelés:

Műanyag zsák 5kg. 800 kg/ paletta (160 zsák).

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Fő hatóanyagai táplálják a növényeket, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal szemben, erőteljesebbé teszik a növekedést, virágzást, bővebb termést biztosítanak. Az intenzív növekedés ideje a tavaszi időszak. A készítményt ebben az időszakban, illetve a vegetációs idő alatt 2-3 alkalommal használva érjük el a legjobb hatást. A készítményt a növények gyökeréhez juttatjuk, egyenletesen eloszlatva. Az optimális hatás eléréséhez 5 kg műtrágya 150-200 m 2 –re, 10 kg műtrágya 300- 400 m 2 –re történő egyenletes kiszórását javasoljuk. A műtrágya felhasználását követően be – dolgozás vagy beöntözés szükséges (min. 10 l/m2 vízzel).