Genezis Speciális gyep NPK műtrágya

Jellemzőik:

A Genezis Speciális NPK Gyep műtrágya kiegyensúlyozott összetételének és mikroelem-tartalmának köszönhetően kiváló, egészséges zöld pázsitot biztosít a vegetáció egész tartama alatt. A megfelelő mikro-, mezo- és makroelemek serkentik a növény növekedését, fejlődését. Egészséges, üde zöldfelületet biztosít.

Használatának előnyei:

Fő hatóanyagai a nitrogén, kálium, foszfor, emellett tartalmaz vasat, kalciumot és magnéziumot, melyek a füvet táplálják, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal, és erőteljesebbé teszik zöld színét. Nitrogéntartalma gyorsabb növekedésre és regenerálódásra serkenti a fűfelületet.

Kiszerelés:

Műanyag zsák 5kg. 800 kg/ paletta (160 zsák).

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Fő hatóanyagai táplálják a növényeket, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal szemben, erőteljesebbé teszik a növekedést. Pázsitok, gyepek, futballpályák, golfpályák egészséges, zöld felületének biztosítására kiválóan alkalmas. A fű intenzív növekedési ideje a tavaszi időszak. A készítményt ebben az időszakban, illetve a növekedési idő alatt 2-3 alkalommal használva érjük el a legjobb hatást. A készítményt a száraz, elhalt növényi részektől megtisztított fűfelületre szórjuk, egyenletesen eloszlatva. A készítmény felhasználható a kora tavaszi időszaktól a nyár végéig, mind a telepítést megelőző tápanyag feltöltésre, mind pedig a vegetáció alatti tápanyag utánpótlásra. Az optimális hatás eléréséhez 5 kg műtrágya 150-200 m 2 -re történő egyenletes kijuttatását javasoljuk. A kijuttatás után célszerű a gyepfelületet megöntözni (min. 10 l/m 2 vízzel).